Eva Herzigova

Paris’e taşınıp popüler bir süpermodel olan Herzigova, Madison modellik ajansı ile çalışmaya başladı. 1990’ların Marilyn Monroe’su olarak anıldı. Eylül 1996 Bon Jovi grubunun davulcusu Tico Torres ile evlenen Herzigova, Haziran 1998’de boşandı.Güzel manken, Çekçe dışında Rusça, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Doğum tarihi: 10 Mart 1973,

Doğum yeri: Litvínov / Çekoslovakya

Filmografi

• The Picture of Dorian Gray (2005) – Uncredited

• Modigliani (2004) – Olga, Picasso’s Wife

• Just for the Time Being (2000) – Christine

• L’Amico del cuore (1998) – Frida Seta

• Les Anges gardiens (1995)- Tchouk Tchouk Nougat

• Inferno (1992) (TV)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: